Malsovit bevat een bron van vezels. De juiste vezels bevorderen een goede darmwerking. Als de darmen hun werk doen, dan ontstaat minder snel een hongergevoel en dus minder neiging naar snoepen of extra eten. Door de langzame koolhydraten zorgt Malsovit VezelMuesli voor een gelijkmatige verdeling van energie en daardoor een meer stabiele bloedsuikerspiegel. Heel belangrijk voor mensen met diabetes, maar ook voor mensen die lekker willen bewegen.
01
Malsovit VezelMuesli kan een belangrijke rol spelen voor diabetespatiënten. Misschien kunnen we u ook helpen? Klik op de foto voor meer informatie.
02
Om prettig te kunnen sporten heb je langdurig energie nodig. Malsovit VezelMuesli bevat langzame koolhydraten die daarvoor kunnen zorgen. Klik op de foto voor meer informatie.
03
Malsovit VezelMuesli kan uitstekend helpen in de strijd tegen de kilo's. Doordat het product van nature aanwezige suikers bevat, voedzaam is en uw hongergevoel langer uitblijft. Klik op de foto voor meer informatie.
Alleen Malsovit VezelMuesli eten is niet voldoende voor een gezonde levensstijl, maar het zorgt wel voor een goed begin van de dag. U heeft voldoende energie voor een actieve dag.

Diabetes Vereniging Nederland

Malsovit is maatschappelijk partner van Diabetes Vereniging Nederland (DVN).

Aanmelding voor de nieuwsbrief

 Lees ook de verhalen van andere mensen. Ontdek wat Malsovit VezelMuesli voor hen betekent.
01
"Mijn suikerniveau blijft nu stabiel op 7"

Arjan (55)

02
"Malsovit Vezelmuesli hielp me met afvallen waardoor ik nu zonder medicijnen kan."

Henk (65)

Yael
"Ik vind het lekker. En heb nu tenminste geen pijn meer in mijn buik."

Yael (10)

06
"Ëen steuntje in de rug voor een gezonde levenstijl."

Wietze (52)

05
"Als wielrenner wil ik op gewicht blijven. Op rustdagen en na trainingen is Malsovit een uitkomst."

Luuc (24)

Malsovit - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 085 - 06 53 286