Skip to main content
'Malsovit houdt mijn suikerspiegel op peil en stelt het hongergevoel uit'
Luuc Bugter
Luuc Bugter uit Elden is net als een groot deel van zijn familie besmet met het ‘wielren- en schaatsvirus’. Zijn opa en oudoom reden nog schaatstochten terwijl ze de negentig gepasseerd waren. Voor Luuc was het moeilijk kiezen. Hij koos voor wielrennen, maar won afgelopen winter de Nederlandse titel bij de Neo-Senioren bij het marathonschaatsen op de Jaap Eden baan. Naast zijn carrière als wielrenner is Luuc afgestudeerd in Sport Management aan het HAN in Nijmegen en is tevens sportvoedingsdeskundige.

Wij vroegen hem om die reden Malsovit VezelMuesli uit te testen. Zijn bevindingen zijn erg positief.

“Ik vind de muesli erg lekker en gemakkelijk in gebruik. Voor een topsporter is het erg goed om tijdens de trainingen de suikerspiegel op peil te houden en het hongergevoel uit te stellen. Als wielrenner is het belangrijk om op gewicht te blijven. Dus vooral op de rustdagen en na afloop van de trainingen is het een uitkomst. Het heeft veel voordeel voor sporters. Daarom gebruik ik Malsovit VezelMuesli, vooral omdat het drie keer zoveel vezels heeft dan gewone muesli.

Ik doe Malsovit VezelMuesli door pannenkoekenbeslag en ook voor het maken van mueslirepen is het een goede basis.” “Malsovit houdt mijn suikerspiegel op peil en stelt het hongergevoel uit”

En omdat hij zo tevreden was over Malsovit VezelMuesli nam hij een aantal proefzakjes mee op trainingskamp in Spanje. Daar heeft hij ze uitgedeeld onder zijn teamgenoten, die ook erg te spreken zijn over de muesli.

Diabetes Vereniging Nederland

Malsovit is maatschappelijk partner van Diabetes Vereniging Nederland (DVN).