Alle allergenen voor u op een rijtje:
LeDa | GS1 code |
Allergeen | Recept Zonder |
Recept Met |
Wettelijke allergenen | ||||
1.1 | UW | Tarwe | ||
1.2 | NR | Rogge | ||
1.3 | GB | Gerst | ||
1.4 | GO | Haver | ||
1.5 | GS | Spelt | ||
1.6 | GK | Kamut | ||
1.0 | AW | Gluten | ||
2.0 | AC | Schaaldieren | ||
3.0 | AE | EI | ||
4.0 | AF | Vis | ||
5.0 | AP | Aardnoten (pinda's) | ||
6.0 | AY | Soja | ||
7.0 | AM | Melk | ||
8.1 | SA | Amandelen | ||
8.2 | SH | Hazelnoten | ||
8.3 | SW | Walnoten | ||
8.4 | SC | Cashewnoten | ||
8.5 | SP | Pecannoten | ||
8.6 | SR | Paranoten | ||
8.7 | ST | Pistachenoten | ||
8.8 | SM | Macademianoten | ||
8 | AN | Noten (schaaldieren) | ||
9.0 | BC | Selderij | ||
10.0 | BM | Mosterd | ||
11.0 | AS | Sesam | ||
12.0 | AU | Zwaveldioxide en sulfieten (E220 - E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2 |
||
13.0 | NL | Lupine | ||
14.0 | UM | Weekdieren | ||
20.0 | ML | Lactose | ||
21.0 | NC | Cacao | ||
22.0 | MG | Glutamaat (E620 - E625) | ||
23.0 | MK | Kippenvlees | ||
24.0 | NK | Koriander | ||
25.0 | NM | Mais | ||
26.0 | NP | Peulvruchten | ||
27.0 | MC | Rundvlees | ||
28.0 | MP | Varkensvlees | ||
29.0 | NW | Wortel |