Skip to main content

Blog: 'Gezondheid maakt gelukkig'

Als gewichtsconsulent sta ik voor een gezonde levensstijl. Dat kan je helpen qua lijf, maar zeker ook tussen de oren. Gezondheid maakt gelukkig. Via collega’s hoorde ik voor het eerst over het product Malsovit VezelMuesli. Ik heb het natuurlijk aan een grondige inspectie onderworpen. De ingrediënten doorgespit en geproefd. Heerlijk! Lekker en gezond tegelijk, daar houd ik van!

Een aantal weken na mijn eerste contact met Malsovit stond ik op een ladiesnight. Een mooi moment om mensen, in dit geval vrouwen, kennis te laten maken met gezonde producten. Van Malsovit VezelMuesli kreeg ik een aantal proefzakjes om uit te delen. Later deelde ik ze uit aan mijn cliënten. Kortom. Malsovit VezelMuesli is helemaal ingevoerd in mijn praktijk en mijn adviezen. Een muesli zonder suiker, zout of vet toegevoegd. Dat is een product dat prima past bij een gezonde levensstijl. Omdat de Muesli niet in de supermarkt te krijgen is, verleen ik een stukje service. Ik verkoop de muesli op mijn eigen site.